Légiósok: combsérülés miatt hetekre kidőlt a magyar kapus

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 17:43
Combsérülés miatt hetekre kidőlt Megyeri Balázs, a görög élvonalbeli Atromitosz labdarúgócsapatának magyar kapusa.

A 29 éves, egyszeres magyar válogatott futballista az Atromitosz hétvégi, AEL elleni bajnoki mérkőzésén sérült meg (1–1), amikor az első félidő hosszabbításában gólt kapott. A szünetben le is kellett cserélni, nem tudta folytatni a játékot. az Atromitosz hétvégi, AEL elleni bajnoki mérkőzésén sérült meg (1–1), amikor az első félidő hosszabbításában gólt kapott. A szünetben le is kellett cserélni, nem tudta folytatni a játékot.

Az MR-vizsgálat kimutatta, Megyeri jobb lábában a combhajlító melletti ínszalag sérült meg, ami egy-másfél hónapra harcképtelenné tette.

Megyeri első számú kapusa az Ugrai Rolandot is foglalkoztató Atromitosznak, amely az előző idényben a negyedik helyen végzett a görög bajnokságban.

Season just started and I already have to skip some weeks...working on it and will come back as soon as possible. @atromitosathinonfc #athens #greeksuperleague #greekfootball #football #injury #goalkeeper

299 Likes, 3 Comments - Balazs Megyeri (@megyo42) on Instagram: "Season just started and I already have to skip some weeks... working on it and will come back as..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik