Légiósok: Buzsáky visszatér Angliába, kérdés, melyik csapathoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 10:15
Nehéz időszakot tudhat maga mögött Buzsáky Ákos. A hússzoros válogatott futballista ősszel a Portsmouthban, illetve a Barnsleyban szerepelt, ám a télen megműtötték a térdét, így az előző fél évet rehabilitációval töltötte, amelynek utolsó szakaszába lépett. Azt egyelőre még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

„Azért van már némi rutinom az operációk terén, tisztában voltam azzal, mire számíthatok – mondta a 31 éves Buzsáky Ákos a Nemzeti Sport megkeresésére – Amikor a Portsmouthnál és a Barnsleynál játszottam, nem volt tökéletes a térdem. Tudtam vele futballozni, nem gátolt semmilyen mozgásban, csak nem éreztem teljesen egészségesnek. Aztán jobbnak láttam, ha nem kockáztatok, és télen, amikor nem volt csapatom, elhatároztam, hogy megműttetem."

„Februárban Magyarországon került sor a beavatkozásra, majd a kontroll után kezdődhetett a rehabilitáció, felváltva voltam itthon és Angliában. Ilyenkor többet kell dolgozni, mint egyébként, egyik edzésről jártam a másikra. A konditeremből gyógytornára, onnan meg mentem futni, és így tovább. Jelenleg a rehabilitáció utolsó stádiumában vagyok, s lekopogom, jó a térdem, nincs vele probléma. Alig várom, hogy bekapcsolódjak a munkába, és újra a pályán legyek" – fogalmazott a középpályás. A kérdés az, melyik klubnál.

„Erre még nem tudok választ adni – vágja rá Buzsáky Ákos. – A jövő héten visszautazom Angliába, de az csak a következő néhány napban derül ki, melyik csapatnál kezdem el a felkészülést. Annyit elárulhatok, hogy külföldről várok visszajelzést, s bízom benne, Angliában találok magamnak csapatot. Ott azért elég jól ismernek."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik