Légiósok: Bogdán jól érezte magát Skóciában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 11:26
null
Bogdán Ádám szép emlékeket őriz a Hibernianről (Fotó: Facebook.com/bogdanadamofficial)
Bogdán Ádám, a Liverpool kapusa egy skót lapnak beszélt a Hibernianben töltött időszakáról, miután az elmúlt idényben kölcsönben szerepelt az edinburgh-i csapatnál.

 

Bogdán visszatért anyaegyesületéhez, a Liverpoolhoz, miután lejárt egyéves kölcsönszerződése a Hiberniannel. A magyar kapusnak nem volt könnyű idénye, ugyanis a skót FA-kupában az Elgin City ellen megsérült, ezt követően pedig már nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba. A magyar játékos ennek ellenére boldogan emlékszik vissza az Edinburgh-ben töltött évére.

„Jobban örültem volna, ha nincs az a sérülés, de összességében így is jól éreztem magam. Jó idényt zártunk, teljesítettük a magunk elé kitűzött célt, ami az volt, hogy ott legyünk a legjobb hat között” – mondta Bogdán Ádám az Evening Newsnak.

„Edinburgh egy gyönyörű város, sok lehetőséggel, ezt pedig nem csak én éltem így meg, hanem a családom is” – tette hozzá a magyar válogatott egykori kapusa.

A 31 éves kapus jelenleg a Liverpool játékosa, nyáron azonban lejár a szerződése, így minden bizonnyal új csapatot kell keresnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik