Légiósok: Bogdán Ádám hosszabbított a klubjával – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.16. 21:12
null
Bogdán Ádám marad a skót klubnál (Fotó: hibernianfc.co.uk)
Bogdán Ádám az idény végéig meghosszabbította szerződését a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hiberniannél – olvasható a klub hivatalos honlapján.

 

A magyar kapus szerződése január elején lejárt a skót csapattal, azonban mindkét fél úgy gondolta, új megállapodást írnak alá.

„Ahogy novemberben is mondtam, olyan természetes érzés volt számomra, hogy visszatértem a Hibernianhez. Ismerem a játékosokat, a klubot oda-vissza, a családommal pedig már letelepedtünk a városban. Mindig reméltem, hogy meg tudjuk hosszabbítani a szerződésemet, az ajánlat pedig, hogy tartsak a csapattal a spanyolországi edzőtáborba, mindkét oldal törekvését mutatta” – fogalmazott Bogdán.

Mint arról korábban írtunk, az Edinburgh News Evening beszámolója szerint sok volt a bizonytalanság a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. helyén álló Hibernian kapusai körül. A csapatnál, amelyhez Bogdán Ádám az őszi szezon második felében csatlakozott, jelenleg három kapus is az első keret tagja: a magyar válogatott labdarúgó mellett az izraeli válogatott Ofir Marciano és a Prestontól kölcsönvett Chris Maxwell.

Most, hogy mindannyian egészségesek, a klub egyiküktől mindenképpen megválna. A legkönnyebben Bogdán Ádámmal tehette volna meg ezt, a magyar játékosnak ugyanis hivatalosan lejárt a szerződése 2020 januárjával.

Maxwell azonban távozni szeretni, s minden bizonnyal távozik. A Preston North End valószínűleg visszahívja a kölcsönben szereplő kapust, aki már jelezte, tavasszal máshol szeretne futballozni, hogy több játéklehetőséghez jusson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik