Légiósok: Bese Barnabás lőtt, győztes gól lett belőle – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.23. 22:38
Bese Barnabás lövési kísérlete is kellett ahhoz, hogy csapata, a Le Havre 1–0-ra győzzön az Auxerre vendégeként a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 34. fordulójának keddi mérkőzésén, és ezzel életben tartsa feljutási reményeit.

A mérkőzést végigjátszó Bese Barnabás a 79. percben az elé pattanó labdát a 16-os vonaláról megpróbálta kapura küldeni, és ha a kísérlet lövésnek nem is lett jó, gólpassznak tökéletes volt – a középen helyezkedő Tinotenda Kadewere megszelídítette a labdát, és közelről a kapuba lőtte.Bese Barnabás a 79. percben az elé pattanó labdát a 16-os vonaláról megpróbálta kapura küldeni, és ha a kísérlet lövésnek nem is lett jó, gólpassznak tökéletes volt – a középen helyezkedő Tinotenda Kadewere megszelídítette a labdát, és közelről a kapuba lőtte.

A Le Havre a hetedik helyen áll, lemaradása kétpontnyi a már playoffot érő pozícióban lévő, ötödik helyezett Paris FC-től.

A LE HAVRE GYŐZTES GÓLJA


FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
34. FORDULÓ
Auxerre–Le Havre AC 0–1
Az élcsoport: 1. Metz 72 pont, 2. Brest 68, 3. Troyes 61, …7. Le Havre 53, …13. Auxerre 38

HORVÁTORSZÁG. Kleinheisler László végig a pályán volt csapatában, de ő sem tudta megakadályozni a papírforma érvényesülését: a már bajnok Dinamo Zagreb legyőzte a magyar légiós eszéki csapatát, és ezzel bejutott a kupadöntőbe.

HORVÁT KUPA
ELŐDÖNTŐ

Dinamo Zagreb–NK Osijek 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik