Légiósok: „Balogh Norbert biztosan a kijárat felé tart”

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 11:37
null
Sajtóhírek szerint Balogh a szerződése lejártával nyáron távozhat a Hull Citytől (Fotó: hullcitytigers.com, archív)
Angliában az elmúlt hetekben több portál is foglalkozott a másodosztályú Hull Citynél várható nyári játékosmozgásokkal, a csapat magyar csatárát, Balogh Norbertet a biztos távozók közé sorolják.

 

A footballleagueworld.co.uk arról ír, négy játékos távozása biztosra vehető a 24 csapatos másodosztályban a 21. helyen álló Hull Citynél. „Balogh azok közé tartozik, akiknek az idény végén lejár a szerződésük és biztosan a kijárat felé tartanak” – fogalmaz cikkében az angol portál.

Balogh szeptemberben került az angol klubhoz, miután a nyáron megszűnt a palermói szerződése, de a Championshipben csak három meccsen játszott, összesen 57 percet.

Októberben a Nottingham Forest ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen debütált, utána viszont sérülés miatt több hónapot ki kellett hagynia. Februárban aztán két bajnokin is becserélték, ami után az angol sajtó arról írt, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is figyelte őt, meghívót kaphatott volna a bolgárok elleni, elhalasztott Eb-pótselejtezőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik