Légiósok: Balogh Norbert az APOEL-nél folytatja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.20. 10:58
Balogh Norbert, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Palermo magyar válogatott támadója több olasz sportportál szerint is az APOEL-nél folytatja a pályafutását.

A tuttomercatoweb.com és a mediagol.it is a saját információra hivatkozva tényként közli, hogy Balogh Norbert a ciprusi bajnoknál folytatja. Utóbbi úgy tudja, hogy a 22 éves magyar csatárért az APOEL még napokkal ezelőtt hivatalos ajánlatot tett, amit a Palermo azóta el is fogadott.

A portál szerint Balogh kifejezetten vágyott rá, hogy a jelenleg az Európa-ligában is viaskodó APOEL-hez mehessen. Ha igazak a hírek, akkor a támadó napokon belül edzésbe áll új csapatánál. Azt nem írják, hogy a Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL végleg megvásárolta-e Balogh játékjogát, ám korábban arról szóltak a hírek, hogy az olasz klub csak kölcsönadásban gondolkozik a magyar válogatott futballista kapcsán.

Néhány napja Rino Foschi, a Palermo igazgatója annyit már elárult, hogy egy együttes valóban bejelentkezett Baloghért, s csak a játékoson múlik a váltás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik