Légiósok: bajnoki cím, kupagyőzelem és Eb-szereplés Lang vágya

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.08.03. 12:36
null
Lang Ádám szeretne kijutni a magyar válogatottal az Európa-bajnokságra (Fotó: Tumbász Hédi)
Lang Ádám bajnoki címet és kupagyőzelmet szeretne aratni együttesével, a ciprusi Omoniával, a magyar válogatottal pedig kvalifikálná magát a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra – derült ki a klubnak adott videointerjújából. 



A korábbi Videoton-tréner Henning Berg által irányított együttes 43 pontot szerezve jobb egymás elleni eredményének köszönhetően vezette a bajnokságot 22 forduló elteltével, de a koronavírus-járvány miatt a küzdelmeket félbeszakították, és nem hirdettek bajnokot. A legutóbb 2010-ben bajnok nicosiai csapat így továbbra is vár az újabb aranyéremre – Lang reményei szerint már nem sokáig.

„Az előző idényben magasra tettük a lécet magunknak, de évről évre, napról napra lehet fejlődni. Ebben az évadban – azt hiszem, ez aligha titok –szeretnénk bajnokok lenni és legalább a döntőig eljutni a kupában, szerintem azonban mindenki fejében az jár, hogy ezt a sorozatot is nyerjük meg. A nemzetközi porondon is szeretnénk sok meccsen szerepelni, ehhez jól kell teljesíteni a Bajnokok Ligája selejtezőjében” – mondta Lang Ádám, aki kiemelte, fontos, hogy a gárda magját sikerült egyben tartani.

A magyar válogatott védőt a ciprusi tapasztalatairól is faggatták:

„Mindennel elégedett vagyok, jó csapatunk van, a körülmények remekek, mindenünk megvan ahhoz, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtsuk. A válogatottal szeretnék kijutni az Európa-bajnokságra, remélem, sok jó dolog előtt állunk” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik