Légiósok: az MU is beszáll a Szoboszlaiért folytatott harcba

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.10.01. 14:05
null
Szoboszlai Dominik nagyszerűen kezdte az idényt, s ez a topkluboknak is feltűnt (Fotó: AFP)
A Football Insider klubhoz közeli értesülése szerint a Manchester United is beszáll a Szoboszlai Dominik megszerzéséért folytatott harcba.

 

A lap kiemeli, hogy a 18 éves, ötszörös magyar válogatott középpályás az egyik legizgalmasabb európai tehetség, aki a Liverpool elleni, szerdai BL-meccsre készül csapatával, az FC Salzburggal.

A Football Insider MU-forrása arról tájékoztatta az oldalt, hogy a klub megfigyelőket küld az angliai összecsapásra Szoboszlai Dominik miatt, akit a Manchester City és a Chelsea is szemmel követ majd a meccsen.

Szoboszlai Genk elleni gólját követően a lap arról számolt be, hogy az Arsenal már figyeli a technikás futballistát, és a téli átigazolási időszakban ajánlatot is tehet az osztrák klubnak.

Az „ágyúsok” a nyáron 9 millió fontos ajánlattal próbálkoztak a salzburgiaknál, akik 15 millió alatt nem akarták eladni tehetségüket.

A lap hozzáteszi, hogy az egyik leginkább felkapott fiatal futballista iránt Olaszországból is számos csapat, köztük a Juventus, az Inter és a Lazio is érdeklődik.

A 19. életévét október 25-én betöltő Szoboszlai az idényben eddig 10 tétmérkőzésen három gólnál és három gólpassznál jár a Salzburgban.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
E-CSOPORT
SZERDA

18.55: KRC Genk (belga)–Napoli (olasz) (Tv: Spíler1)
21.00: Liverpool FC (angol)–FC Salzburg (osztrák) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik