Légiósok: Akárhonnan, de be akarok kerülni a válogatottba – Vadócz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 13:58
null
Vadócz még jobb teljesítményt szeretne nyújtani, hátha... (Fotó: DIGI Sport)
Kispesten kezdte meg a felkészülést a 40-szeres válogatott középpályás, Vadócz Krisztián, aki miután megnyerte a hongkongi bajnokságot csapatával, a Kitchee SC-vel, egy évvel meg is hosszabbította a szerződését.

„Azért maradtam a Kitchee csapatánál, mert megnyertük a bajnokságot, kvalifikáltuk magunkat a jövő évi ázsiai BL csoportkörébe és ez továbblépésre ad lehetőséget” – nyilatkozta Vadócz Krisztián a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

A középpályás úgy fogalmazott, miután évről évre a Honvédnál kezdi a szezont, ezek a nyári beugrások lágyítják a szívét, de hosszú távon nem tudja elképzelni, hogy hazaigazoljon.

Abban viszont eltökélt, hogy visszakerüljön a válogatottba. „Az esélyem szerintem ugyanannyi, mint az elmúlt években: nem sok. Felmérésem sem vehettem részt, azaz a szűk körben sem vagyok benne. Sokat megélt labdarúgóként nem gondolnám, hogy most óriási változtatások lennének. De be akarok kerülni a válogatottba, Hongkongból vagy akárhonnan. Ha hazaigazoltam volna, nehezebb lenne nem meghívni.”

Azt mondta, Bernd Storck vagy a stáb eddig még nem is kereste. „A szakmának képben kell lennie, az a dolguk, hogy feltérképezzék a szóba jöhető játékosokat. Velem semmilyen szakmai kapcsolatfelvétel nem történt, de a maradék 600 játékost sem hívják fel azért, hogy közöljék velük, nem hívták meg őket. Nekem kell még jobb teljesítményt nyújtanom” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik