Légiósok: a szurkolók Hajnalt sem kímélték, edzője megvédte

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 10:16
null
Gyenge a Stuttgart formája, fogytán a türelem a drukkereknél (Fotó: Imago)
Rideg fogadtatásban részesült Hajnal Tamás, amikor a 41. percben csereként pályára lépett a Lazio elleni hazai Európa-liga-mérkőzésen. A német sajtó beszámolója szerint a VfB Stuttgart magyar középpályását kifütyülte a hazai szurkolók egy része, még mielőtt labdához érhetett volna, ám amikor ezt megtette, a tiltakozás abbamaradt.

Nem igazán megy az utóbbi időszakban a játék a Stuttgartnak, amely a legutóbbi három meccsét elveszítette (a Leverkusen és a Hamburg elleni bajnokit, illetve a Lazio elleni El-párharc első felvonását). A szurkolóknak sem kellett több, rögtön az edző és a játékosok ellen fordultak, aminek áldozata lett Hajnal Tamás is, akit a Lazio ellen kettő nullára elbukott összecsapáson füttyszóval köszöntött a hazai közönség egy része.

Fredi Bobic, a Stuttgart sportigazgatója döbbenten tapasztalta az esetet, mondván, ilyet még soha nem látott. Bruno Labbadia vezetőedző is a magyar válogatott futballista védelmére kelt: „Tamás a mi labdarúgónk, fontos, hogy mindenki támogassa őt. Magunk mellé kell állítanunk az embereket”.

A nemrégiben 2015-ig hosszabbító tréner hozzátette: minden játékosra szükségük van, kevés a variációs lehetőség a csapatban, ezért nem tudnak mindig meggyőző futballal kirukkolni.

Hajnal Tamás kedden az mlsz.hu-nak cáfolta, hogy kikezdték volna a drukkerek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik