Légiósok: a svéd klub jelenleg nem számol Bogdán Ádámmal

Vágólapra másolva!
2019.11.11. 18:04
Björn Wesström, a svéd élvonalban szereplő AIK labdarúgócsapatának sportigazgatója jelenleg nem számol Bogdán Ádám szerződtetésével.

Mint ismert, októberben az AIK a hivatalos honlapján tudatta, hogy edzéseken vesz részt a gárdánál több játékos, köztük Bogdán Ádám is – a 32 esztendős, 20-szoros magyar válogatott kapus a nyár óta van klub nélkül, miután előző csapata, a Liverpool FC nem hosszabbította meg a szerződését.edzéseken vesz részt a gárdánál több játékos, köztük Bogdán Ádám is – a 32 esztendős, 20-szoros magyar válogatott kapus a nyár óta van klub nélkül, miután előző csapata, a Liverpool FC nem hosszabbította meg a szerződését.

Bogdán heteket töltött a svéd együttesnél, Björn Wesström, az AIK sportigazgatója az expressen.se portálnak szót ejtett a magyar kapus helyzetéről.

„Már egy héttel ezelőtt hazautazott, a helyzet pedig jelenleg úgy néz ki, hogy van három kapusunk is, emiatt nem is tervezünk újabb játékost hozni a posztra. Az igazság az, hogy megnéztük a lehetséges alternatíváinkat, ha esetleg valakit eladnánk. Szimplán ennyi. Ha valaki esetleg távozna. Viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy jelen pillanatban bármi ilyenről szó lenne.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik