Légiósok: A sérülést magam mögött hagytam – Kleinheisler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.20. 13:52
null
Kleinheisler László (labdával) boldog, hogy bajnok lett Kazahsztánban
A Celtic elleni BL-selejtezőn megsérülő Kleinheisler László három hónapos kihagyás után végre elkezdheti az edzéseket. Az Asztana középpályása a bajnoki cím megszerzéséről, felépüléséről, valamint a jövőjéről is beszélt a kazah sports.kz-nek.

 

A címvédő Asztana az utolsó körben biztosította be újabb, a klub történetének negyedik bajnoki címét, amely egyben sorozatban is a negyedik aranyérme a csapatnak.

Az első helyhez nem tudott sokat hozzátenni az augusztusban megsérülő Kleinheisler László, a magyar játékos azonban így is büszke arra, hogy felért a csúcsra csapatával.

„Frusztráló volt, hogy a szezon közepén sérültem meg, de ilyen a futball, ezen már nem lehet változtatni. Ennek ellenére boldog vagyok, hogy bajnok lettem Kazahsztánban, ez ráadásul az első trófeám a pályafutásom során. Remélem, hogy a következő szezonban ismét bajnoki címet ünnepelhetünk” – mondta Kleinheisler.

A 23 esztendős középpályásnak egy becsúszás után sérült meg a térde a Celtic elleni meccsen. Edzője már akkor biztosra vette, hogy a Kleinheisler az idén már nem léphet pályára bajnokin, arra azonban van még esély – még ha nem túl sok is –, hogy az Európa-ligában játszhasson az idén.

„Jobban érzem magam, de még vissza kell nyernem az erőmet, megfelelő fizikai állapotba kell kerülnöm. A sérülést mindenesetre magam mögött hagytam. Az edzéseket a héten kezdem el, abban azonban nem vagyok biztos, hogy az Európa-liga csoportkörének utolsó két fordulójában pályára léphetek.”

Kleinheisler végezetül a jövőjéről is szót ejtett.

„Még egy évig szól a szerződésem az Asztanánál, de örülnék neki, ha továbbra is a klub színeit képviselhetném.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik