Légiósok: a sereghajtótól kapott ki Kádárral a soraiban a Dinamo Kijev

Vágólapra másolva!
2017.10.15. 20:49
A Dinamo Kijev bő 20 perc alatt kapott két gólt a sereghajtó Csornomorec Odesza vendégeként az ukrán labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Kádár Tamás végigjátszotta a 2–1-es vereséggel véget ért találkozót. Légiósaink közül még Koman Vladimir lépett vasárnap pályára.

UKRAJNA. Kádár Tamás kezdőként kapott szerepet a Dinamo Kijevben. Sok öröme nem lehetett benne, hiszen csapata a 21. percben már kétgólos hátrányban volt a sereghajtó vendégeként, ráadásul a magyar játékos is vastagon benne volt a gólokban (ahogy gyakorlatilag a teljes védelem). A második félidőben már csak a szépítésre futotta, így a Kádárék meglepetésre kikaptak.UKRAJNA. Kádár Tamás kezdőként kapott szerepet a Dinamo Kijevben. Sok öröme nem lehetett benne, hiszen csapata a 21. percben már kétgólos hátrányban volt a sereghajtó vendégeként, ráadásul a magyar játékos is vastagon benne volt a gólokban (ahogy gyakorlatilag a teljes védelem). A második félidőben már csak a szépítésre futotta, így a Kádárék meglepetésre kikaptak.

UKRAJNA, PREMJER-LIGA
12. FORDULÓ
Csornomorec Odesza (10.)–Dinamo Kijev (2.) 2–1
Az élcsoport:
1. Sahtar 31 pont, 2. Dinamo 24, 3. Vorszkla 21

TÖRÖKORSZÁG. Koman Vladimir végig a pályán volt az Adanaspor színeiben. Csapata egészen a hosszabbítás 4. percéig vezetett, de nem húzta ki emberhátrányban a meccs végéig kapott gól nélkül az Altinordu vendégeként.

TÖRÖKORSZÁG, MÁSODOSZTÁLY
8. FORDULÓ
Altinordu (3.)–Adanaspor (8.) 1–1

HORVÁTORSZÁG. Futács Márkó hosszú sérülése után még nem volt a Hajduk Split keretében.

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
12. FORDULÓ
Hajduk Split (3.)–Cibalia (9.) 2–1
Az élcsoport:
1. Dinamo 30 pont, 2. Rijeka 25, 3. Hajduk 23

KAZAHSZTÁN. Az Asztana a továbbra is sérült Kleinheisler László nélkül nyert 2–1-re a Pavlodar ellen, így magabiztosan vezeti a tabellát.

KAZAHSZTÁN, PREMJER-LIGA
30. FORDULÓ
FK Asztana (1.)–Irtis Pavlodar (4.) 2–1
Az élcsoport:
1. Asztana 73 pont, 2. Almaty 69, 3. Ordabaszi 52

LENGYELORSZÁG. Nagy Dominik nem került be a keretbe. A Legia 1–0-ra győzött, és a 6. helyen áll a tabellán.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
12. FORDULÓ
Legia Warszawa (6.)–Lechia Gdansk (12.) 1–0

NÉMETORSZÁG. A Greuther Fürth jubileumi, ezredik német másodosztályú mérkőzésén Megyeri Balázs és Pintér Ádám sem lépett pályára (utóbbi keretben sem volt). Ott volt ugyanakkor a csapatban a magyar származású svéd, Magyar Richárd, aki 2–1-es győzelmet ünnepelhetett, mellyel a Fürth elmozdult az utolsó helyről.

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2.
10. FORDULÓ
Greuther Fürth (17.)–Erzgebirge Aue (10.) 2–1

OLASZORSZÁG. Ahogy augusztus óta mindig, Nagy Ádám ezúttal is a kispadról nézte végig a Bologna mérkőzését, amely egyébként sorozatban harmadszor aratott győzelmet, és már hetedik a tabellán.

OLASZORSZÁG, SERIE A
8. FORDULÓ
Bologna (7.)–SPAL (17.) 2–1

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik