Légiósok: a nyolcaddöntő volt a végállomás Gyurcsóéknak

Vágólapra másolva!
2017.09.19. 22:54
Felemás napot zártak toplégiósaink kedden: Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin búcsúzott a Lengyel Kupától, Bese Barnabás és Holman Dávid azonban győzelemnek örülhetett. A Palermo Balogh Norbert nélkül gyűjtötte be a három pontot a Perugia ellen.

Papíron nem várt megoldhatatlan feladat a Pogon Szczecinre, amely a másodosztályú Drutex Bytovia Bytów otthonában igyekezett kiharcolni a legjobb nyolc közé kerülést a Lengyel Kupában. A Pogon a bajnokságra is gondolva nem a legerősebb csapatával állt fel, így többek között Gyurcsó Ádám is kispadozott a vendégeknél.

Bár a magyar játékos a második félidő első harmada végén beállt, sokat ő sem tudott hozzátenni a Pogon játékához, amely nem tudta feltörni a hazaiak védelmét sem a rendes játékidőben, sem pedig a hosszabbításban. A tizenegyespárbajt ugyan a magyar támadó tökéletes büntetője nyitotta, Gyurcsónak két csapattársa is hibázott, míg az ellenfélnél csupán egy játékos, így a másodosztályú csapat lesz ott a negyeddöntőben – a Pogonnak marad a bajnokság.

Bese Barnabás a Le Havre, míg Holman Dávid a Slovan Bratislava kezdőcsapatának volt a tagja, és mindkét játékos végig a pályán is maradt: a francia együttes 1–0-ra, míg a pozsonyiak 3–1-re győzték le ellenfelüket.

Balogh Norbert továbbra is sérült, így a Palermo nélküle szerezte meg a győzelmet a Perugia ellen egy hajrában szerzett gólnak köszönhetően.

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
8. FORDULÓ

Le Havre AC (4.)–Sochaux (12.) 1–0
Le Havre: Bese Barnabás végigjátszotta a mérkőzést.

LENGYELORSZÁG, LENGYEL KUPA
NYOLCADDÖNTŐ

Drutex Bytovia Bytów (II.)–Pogon Szczecin 0–0 – 11-esekkel: 5–4
Pogon Szczecin: Gyurcsó Ádám az 59. percben állt be, a tizenegyespárbajban belőtte a saját büntetőjét.

OLASZORSZÁG, SERIE B
5. FORDULÓ

Palermo (5.)–Perugia (3.) 1–0
Palermo: Balogh Norbert sérült.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
9. FORDULÓ
Slovan Bratislava (1.)
–Zemplín Michalovce (Nagymihály) (8.) 3–1
Slovan: Holman Dávid végig a pályán volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik