Légiósok: a korábbi Vidi-edző dobna mentőövet Gyurcsónak, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.01.03. 13:37
null
Gyurcsó Ádám szorult helyzetben van (Fotó: Twitter)
A pilkanozna.pl szerint a Pogon Szczecin magyar válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám iránt a szintén lengyel élvonalbeli Wisla Kraków érdeklődik.

 

A lengyel oldal az egyik krakkói lap információira hivatkozva hozta le a hírt, mely szerint a Wisla Kraków már a téli átigazolási időszakban szerződtetné Gyurcsó Ádámot. A krakkóiak nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Joan Carrillo a Videotonnál már dolgozott együtt a játékossal, az viszont az üzlet ellen szól, hogy a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Pogon Szczecin mindenképpen pénzt szeretne kapni Gyurcsó játékjogáért. A Wisla Kraków ezzel szemben nem szeretne fizetni a Pogonnak, így csakis abban az esetben jöhetne létre az üzlet, ha a magyar válogatott futballista felbontaná a még másfél évig érvényes szerződését a klubjával, és erre jelen állás szerint vajmi kevés esély van.

Mint ismert, Gyurcsó decemberben került átadólistára a Pogon Szczecinnél, mivel nem voltak elégedettek az edzésmunkájával, valamint a mérkőzéseken mutatott teljesítményével, ezért a továbbiakban nem számolnak vele.

Gyurcsó 2016 januárjában szerződött jelenlegi klubjához, melynek színeiben 67 lengyel bajnokin kilenc gólt szerzett és 13 gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban 20 tétmérkőzésen két gól és két assziszt fűződik a nevéhez.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek