Légiósok: a Juventus és a Genoa közösen vinné Olaszországba Szoboszlait?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 19:24
null
Szoboszlait megint hírbe hozták a Juventusszal (Fotó: kleinezeitung.at)
Olasz lapinformációk szerint a Serie A-ban szereplő Juventus csapata továbbra is szeretné megszerezni a Red Bull Salzburg magyar középpályását, Szoboszlai Dominikot. A La Gazzetta dello Sport szerint viszont nem egyedül, az üzletbe a Genoát is szeretné belevonni.

 

A La Gazzetta dello Sport internetes kiadása megjegyezi: Szoboszlai a 2000-es években született játékosok között az egyik legjobb, így a jövőre gondolva nem meglepetés, hogy a Juventus szeretné a kötelékében tudni. Ennek érdekében a klub képviselői a jövő héten a Genoával szeretnének leülni tárgyalni, hogy közösen vigyék el a 18 éves középpályást Olaszországba.

Minderre azért van szükség, mert a cikk szerint Szoboszlainak 25 millió euró a kivásárlási ára, és ezt az összeget nem szeretnék a torinóiak egyedül előteremteni.

A Juventus érdeklődéséről már jó ideje hallani Szoboszlai esetében, aki azonban nemrég a Nemzeti Sportnak is elmondta, hogy tervei szerint marad Salzburgban, hogy az osztrák csapattal a Bajnokok Ligája főtábláján is kipróbálhassa magát a következő idényben.

Szoboszlai ebben a szezonban 16 bajnoki meccsen szerepelhetett a salzburgiak első csapatában, ezeken 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt is kiosztott. Szerepelt az Európa-liga főtábláján a Napoli ellen (gólpasszt is adott), és már a magyar válogatottban is pályára lépett két mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik