Légiósok: a Bajnokok Ligája csábító lehetőség - Vass Ádám

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 13:51
Mint arról tegnap elsőként hírt adtunk, a korábbi válogatott labdarúgó, Vass Ádám a román bajnok CFR Clujhoz igazolt. A 23 éves középpályás elmondta, azért döntött így, mert új csapatával nagy esély mutatkozik rá, hogy bejusson a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe, ráadásul közelebb kerül családjához is.

„Boldog vagyok, hogy a Clujba igazolhatok, ugyanis erős csapatba kerülök és kemény bajnokságban játszhatok. Képesnek tartom a klubot, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeit, és ez számomra is előrelépés lehet. Emlékszem, már akkor felfigyeltem rájuk, amikor néhány évvel ezelőtt nyerni tudtak Rómában” – nyilatkozta a legutóbb az olasz másodosztályú Bresciában futballozó Vass Ádám a citynews.ro oldalnak.

„Nem teljesen kerülök ismeretlen közegbe, Felice Piccolót például még onnan ismerem, amikor még Olaszországban játszott. Úgy gondolom, sikerül majd könnyen beilleszkednem, és keményen fogok dolgozni a sikerért” – tette hozzá az legutóbbi idényben 27 mérkőzésen pályára lépő labdarúgó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik