Legia: Nagy hazatér, indonéz kiszemelt a posztján – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 09:27
null
Nagy Dominikot a tavasszal aligha láthatjuk a Legia szerelésében (fotó: AFP. archív)
Több lengyel forrás is tényként kezeli, hogy a Legia Warszawa magyar légiósa, Nagy Dominik – a korábbi híreknek megfelelően – a télen kölcsönbe kerül, miközben az indonéz labdarúgás legnagyobb tehetségét a kiszemeltek között említik.

 

A Przeglad Sportowy újságírója, Maciej Kaliszuk a Twitteren tette közzé, hogy értesülései szerint Nagy Dominik nem utazik el a Legia Warszawa floridai edzőtáborába, és várhatóan kölcsönben Magyarországon folytatja a pályafutását. A hírek szerint azonban nem korábbi klubja, a Ferencváros, hanem a zöld-fehérek nagy riválisa, a Videoton lehet az egyik kérője.

A polski-sport.pl is biztosra veszi Nagy távozását. A portál cikke kifejti, hogy a Legia az elmúlt években előszeretettel igazolt külföldről fiatal tehetségeket. Ebbe a sorba tartozott a szlovák Ondrej Duda, akit azóta eladtak a Hertha BSC-nek, és ide sorolható a magyar futballista is, aki azonban szerintük nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért kerül kölcsönbe tavasszal. A lengyel forrás kifejti, hogy a következő érkező az indonéz labdarúgás legnagyobb tehetségének tartott, Nagyhoz hasomlóan támadó középpályás, Egy Maulana Vikri is lehet. Igaz, a 17 esztendős játékos iránt az indonéz sajtó szerint neves nyugat-európai klubok is érdeklődnek.

Nagy Dominik a Legiánál Romeo Jozak szeptemberi érkezését követően került fokozatosan háttérbe, ősszel kétszer is a második kerethez száműzték. Az előző idényben, a téli érkezését követően fél szezon alatt 18 bajnokin játszott, viszont ősszel csak kilenc alakalommal, ebből a Jacek Magierát váltó új edzőnél csak háromszor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik