Köteles meghosszabbította szerződését a Genkkel

Vágólapra másolva!
2010.05.21. 16:00
null
Köteles László marad Belgiumban (Fotó: Németh Ferenc – archív)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk egy plusz egy évvel meghosszabbította a magyar válogatott kerettag kapus, Köteles László szerződését.

Köteles László egy plusz egy évvel meghosszabbította szerződését a belga élvonalban szereplő Genkkel. A megegyezésről a Tőzsér Dánielt és Tóth Balázst is foglalkoztató klub hivatalos honlapja számolt be.

KÖTELES ÖRÜL AZ ÚJ SZERZŐDÉSNEK
 „Nagyon örülök a hosszabbításnak – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére boldogan a huszonöt esztendős kapus. – Csütörtök este fél tizenegykor telefonált a klubigazgatónk: László, gratulálok, a mi játékosunk lettél. Egy plusz egy esztendőre írtam alá, a klubok mindenben megegyeztek, vételárral sajnos nem szolgálhatok."

Filipovics Vladan, a játékos menedzsere a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, a két klub szóban mindenben megegyezett egymással, mindössze a kapus aláírása hiányzik a szerződésről. Tóth László, a DVTK sportigazgatója kérdésünkre nem erősítette meg a megegyezés tényét.

A magyar válogatott bő keretében is számításba vett kapus tavaly nyáron került kölcsönbe a belga klubhoz a Diósgyőrből, ahol a bajnokság második felére vált alapemberré. A Genk már a hét elején is jelezte, hogy továbbra is igényt tartana a 25 éves játékos szolgálataira, bár a belgák eleinte sokallták a DVTK által kért összeget.

Köteles az idényben 19 mérkőzésen védte a Genk kapuját, és a következő szezonban a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában indulhat csapatával.

A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik