Koman távozni akar a Sampdoriától

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 08:23
null
Koman játszani akar, és váltana (Fotó: Imago)
A Sampdoria labdarúgócsapata rendkívül izgalmas, hosszabbításos csatában mondhatott le BL-reményeiről – Koman Vladimir nem kapott szerepet a Werder Bremen ellen elbukott kvalifikációs mérkőzésen. A magyar válogatott középpályás nem érzi a genovaiaknál a bizalmat és távozni akar – még ebben az átigazolási időszakban.

„Nem változott a véleményem, ahogy korábban is mondtam, távozni szeretnék a klubtól – fogalmazott Koman a Nemzeti Sportnak. – Korábban azt mondták, hogy számítanak rám, de egyre kevésbé érzem a bizalmat. Nem akarok itt maradni. Ezenkívül persze még csak azt tudom, hogy nem szeretnék visszamenni Bariba. Van érdeklődő, élvonalbeli is akad közöttük. Nincs már sok időm, de remélem, hogy megoldódik az ügyem még az átigazolási időszakból hátralévő néhány napban."

A Bajnokok Ligája-kiesést sem volt könnyű megemésztenie a középpályásnak, főleg, hogy a Samp 3–0-s előnyről bukott el a visszavágón.

„Ezt még a padról is borzalmas volt megélni – mondta Koman. – Ha az okokat keressük, csak arra tudok utalni, hogy a hosszabbításra már mindenki borzalmasan elfáradt. A ráadás előtti szünetben sem hangzottak már el különösebben nagy okosságok. Kezünkben volt a továbbjutás, ám elúszott. A stadionban mindenki döbbenten ült a meccs végén, de azért megtapsolták a csapatot."

A harmadik gól után még nagyjából tíz percet kellett volna kihúznia a Sampdoriának, hogy most a Bajnokok Ligájára készülhessen. Az együttes közel állt a bravúrhoz, hiszen ledolgozta hátrányát, de nem tudta kibekkelni az utolsó pillanatokat.

„A harmadik gól után egy kicsit leeresztettünk – ismerte el a középpályás. – Nekem úgy tűnt, hogy mindenki a védekezésre koncentrál, de közben meg igazában senki sem látta el a feladatát. A helyzetet nehezíti, hogy gyorsan túl kell tennünk magunkat a kudarcon, mert nyakunkon a bajnoki rajt. Addigra feledni kell a kiesést, az élet megy tovább."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik