Kleinheisler: „Eljön az én időm”; Risztov Éva: Hit, szorgalom, alázat

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.08.10. 23:10
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk. 

Kleinheisler László már alig várja a horvát bajnoki rajtot. A válogatott középpályás sérülése miatt olyan nehezen viselte a lelátón az előző hajrát, hogy legszívesebben berohant volna a pályára. Ha végre játszhat, ezt a válogatottban is megteheti... Babják Bence írása.
Kleinheisler László már alig várja a horvát bajnoki rajtot.
A válogatott középpályás sérülése miatt olyan nehezen viselte a lelátón az előző hajrát, hogy legszívesebben berohant volna a pályára. Ha végre játszhat, ezt a válogatottban is megteheti... Babják Bence írása.

Három nap múlva rajtol az OTP Bank Liga 2020–2021-es idénye. Négyrészes felvezető sorozatunk második felvonásában a Diósgyőrről, a Kisvárdáról és a ZTE-ről tudható meg minden érdekesség.

Sorsoltak az Európa-liga selejtezőjében is. A Fehérvár, a Honvéd, a Puskás Akadémia, a DAC és a Topolya kilátásai, továbbá az előző kiírás negyeddöntője két oldalon.

Risztov Éva szerint az igazi tragédia az lenne, ha jövőre sem lenne olimpia. London bajnoknője ugyanakkor a saját példájából tudja, hogy hittel, szorgalommal és alázattal a mai felfordult világban is sikeres lehet egy sportoló. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik