Az olasz lapok a Bologna egyik legjobbjaként írtak Nagy Ádámról, miután az alsóházban szerénykedő együttes nyert az előző idényben a BL elődöntőjéig menetelő Roma ellen. A meccsen egy ollózó mozdulattal eltalálták a magyar középpályás arcát, aki lapunknak nyilatkozva elmondta, pukli nőtt ugyan a fejére, de nagyobb baja szerencsére nem történt. A Bologna rossz sorozatot tört meg, hiszen a Roma elleni találkozót megelőzően nyeretlen volt. Hogy mindezt miként élték meg, s ő maga hogyan lépett túl a még a SPAL ellen kapott piros lapon, erről is beszélt a 23 éves futballista.

Megoszlanak a vélemények a hétfői londoni FIFA-gála eredményhirdetése kapcsán. A legtöbb bírálat amiatt hangzott el, hogy Mohamed Szalah gólja kapta a Puskás-díjat. A Liverpool légiósának csapattársa, James Milner ironikusan annyit jegyzett meg: nem semmi, hogy az egyiptomi csatár előző szezonban szerzett „hetedik legszebb gólja” lett a befutó. A kritikák egy része összességében arra vezethető vissza, hogy a FIFA nem fektetett hangsúlyt a különböző szavazások lebonyolításának elmagyarázására.

Interjút adott lapunknak a világ egyik legjobb balkezes átlövője, Kiril Lazarov. A hétvégén Szegeden járó, a Pick együttesével BL-csatát vívó Nantes macedón kézilabdázója nem örült a vereségnek, de miként lapunknak elmesélte, csalódottságát némiképp enyhítette, hogy a közönség igen barátságosan fogadta, ráadásul számos régi ismerőssel is találkozhatott. A 38 éves sportoló tudniillik korábban öt évet eltöltött Veszprémben is. Hogy érzi-e már az idő múlását, arról is őszintén beszélt.

Kasza Róbert nem indulhatott a mexikói öttusa-világbajnokságon, és az idény nagy részét is ki kellett hagynia sérülés miatt. Ennél is nagyobb baj, hogy egyelőre még mindig csak gyógyul; ahogy a Nemzeti Sportnak elmondta, életében nem úszott annyit, mint mostanság, a rehabilitáció keretében. Voltak már korábban is kellemetlen sérülései, de ilyen hosszú kihagyásra eddig sosem kényszerült. Hogy melyik két versenyen szeretne majd még igazán emlékezetesen teljesíteni, kiderül interjúnkból.