Hollandia: „Dzsudzsák valóban opció, de még semmi sem biztos”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 07:43
null
Dzsudzsák Balázs visszatérhet a holland élvonalba (Fotó: Twitter, archív)
A holland élvonalban szereplő Fortuna Sittard másodedzője, Kevin Hofland a vasárnapi bajnoki után elismerte, hogy valóban terítéken van Dzsudzsák Balázs szerződtetése.

 

Vasárnap több holland oldal is arról számolt be, hogy Dzsudzsák Balázs a Dobos Áront is foglalkoztató Fortuna Sittardhoz szerződhet, ami nagy meglepetést jelenthet azok után, hogy az arab sajtó még a napokban is arról írt, Dubaiból van ajánlata, míg Angliában legutóbb a másodosztályú Stoke Citynek ajánlották be.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Dzsudzsák más klubokkal is kapcsolatban áll más országokból, de ha nem születik egyezség, akkor a hét elején rövid távú szerződést köthet a Fortuna Sittarddal, hogy újra játéklehetőséghez jusson.

A magyar válogatott futballista esetleges érkezéséről a holland együttes vezetőedzője, René Eijer nem tudott konkrétumokkal szolgálni, Kevin Hofland másodedző viszont elismerte, hogy Dzsudzsák visszatérhet Hollandiába.

„Rengeteg szabadúszó játékos van, de a technikai igazgatónk foglalkozik az igazolásokkal. Természetesen Dzsudzsák neve is felvetődött, ő is opció, de még semmi sem biztos” – mondta a korábbi hatszoros válogatott védő a vasárnapi bajnoki után.

A sittardi együttes a hétvégén szerezte meg első győzelmét a holland élvonalban, öt fordulót követően a 11. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik