Görögország: készek tárgyalni Megyeri elengedéséről

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 12:37
Az Olympiakosz Pireusz oly magabiztosan vezeti a görög labdarúgó-bajnokság tabelláját, hogy már a hét végén biztossá válhat a bajnoki címe, így javában zajlik a következő szezon csapatának építése – természetesen téma a magyar kapus, Megyeri Balázs jövője is.

A sport-fm.gr csütörtöki elemzésének középpontjában Megyeri vetélytársa, Roy Carroll áll: a nyáron szabaddá váló északír kapus kétéves szerződést szeretne, a pireusziak egy évre szólót kínálnak neki. Carroll spanyolországi megkeresésekről beszél, és elképzelhető, hogy él valamelyikkel.

Megyeri Balázsról szólván az elemzés emlékeztet a kapus menedzserének, Hrutka Jánosnak a tavalyi nyilatkozatára, amely szerint Megyeri iránt még az angol Premier League-ből is akadt érdeklődő (Everton) – azaz könnyen elképzelhető, hogy a magyar játékos ezen a nyáron valóban távozik.

Megyerit 2015 nyaráig köti szerződés a pireusziakhoz, akik azonban – a sport-fm.gr tudomása szerint – nyitottak minden ajánlatra, feltéve, hogy azok tartalma megfelel az ő pénzügyi elképzeléseiknek. A transfermarkt.de oldal becslése szerint Megyeri piaci értéke 1.75 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik