Eurofoci: győzelemmel kezdett a DAC kispadján Marco Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.22. 22:39
A Honvéddal az előző idény végén magyar bajnoki címet szerző és a klubtól ezt követően távozó olasz edző, Marco Rossi bemutatkozott új csapatánál, a szlovák élvonalban szereplő DAC kispadján. Az olasz tréner irányította dunaszerdahelyi alakulat a szlovák bajnokság első fordulójában a Podbrezovát fogadta és Vida Kristopherrel a kezdőben 1–0-s győzelmet aratott.

Közel 5000 néző előtt, a Nélküled elhangzása után vonultak a pályára a csapatok, és igazán remek, futballra ideális időben vette kezdetét a mérkőzés.

A DAC valamivel aktívabbnak bizonyult, és ebből az aktivitásból Vida is kivette a részét, hiszen ő, illetve Erik Pacinda végezte el a DAC szögleteit és szabadrúgásait.

Az első félidő végén aztán egy szabadrúgásból szerzett vezetést a DAC, ezt azonban nem Vida végezte el, hanem Pacinda, aki 17 méterről szépen csavart a bal felső sarokba.

Második félidő elején a DAC-drukkerek megmutatták, hogy nem felejtkeztek el Marco Rossi elődjéről, és egy „Köszönjük, László Csaba!” feliratú transzparenst emeltek a magasba, valamint elénekelték a mai napon korábban Bálványosi Szabadegyetemen felbukkanó szakember tiszteletére a székely himnuszt.

Tíz perccel a második félidő kezdete után Marco Rossi a zólyombrézóiak kettős cseréjére reagálva lecserélte Vidát, és hogy jól sikerült a válaszlépés, azt jelzi az is, hogy továbbra is a DAC akarata érvényesült, ám újabb gól már nem esett a találkozón.

Marco Rossi tehát győzelemmel kezdett új állomáshelyén, Vida Kristopher 56 percet játszott, míg a DAC másik magyar játékosa, Kocsis Gergő a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Így szólt a Nélküled



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik