Dzsudzsák Balázst arról kérdeztük: amikor az Arab Emírségekbe szerződött, gondolta volna-e, hogy négy idényen át is ott futballozik majd?

„Amikor ideigazoltam, nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig itt fogok játszani. De ahogy folyamatosan kint vagyok, úgy egyre jobban kapott el az érzés, hogy tényleg olyan szeretet és tisztelet övez, hogy az embert ez jó érzéssel tölti el. Most is sokat dolgoztak azon, hogy Telkiben legyen az edzőtábor, aztán meg Győrben, azonban az idő hiánya miatt nem tudtuk oda bepréselni a csapatot, de viszonylag most is közel vagyunk Magyarországhoz. Tényleg mindent úgy próbáltak megcsinálni, hogy nekem a legkényelmesebb legyen. Úgyhogy sok helyen voltam, akár a PSV-ben, Debrecenben vagy a Dinamóban, mindenhol szeretet kaptam, itt viszont annyira hozzám van irányítva minden, amit soha nem gondoltam volna, és soha nem is vártam el.”

Az NSO Tv videójában beszél a tavalyi fogyásáról, Király Gábor válogatott rekordjának megdöntéséről, és arról, láthatjuk-e még magyar klub színeiben játszani.

Dzsudzsák Balázzsal hosszabb interjút olvashatnak a vasárnapi Nemzeti Sportban.