Dortmund: a Hannover elállt Hajnal szerződtetésétől, marad az irányító

Vágólapra másolva!
2010.08.31. 15:01
Hajnal Tamás biztosan marad a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, legalábbis ezt erősítette meg a Dortmund ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke és a magyar középpályás iránt érdeklődő Hannover 96 sportigazgatója, Jörg Schmadtke is.

A Jürgen Klopp vezetőedző (így a Dortmund) taktikai elképzeléseibe be nem férő Hajnalt hetek óta „kerülgette" a Hannover, de a két félnek nem sikerült egyezségre jutnia.

Hajnal marad - kérdés, mennyit fog így játszani... 
(Fotó: Reuters, archív)
Hajnal marad - kérdés, mennyit fog így játszani... (Fotó: Reuters, archív)

„Túl messze állnak az elképzeléseink" – közölte Jörg Schmadtke.

A Dortmund nem akarta állni Hajnal Tamás fizetését kölcsönvétel esetén, a Hannover pedig nem volt hajlandó annyit fizetni, mint amennyit a BVB kért – nem csoda, hogy nem tudott a két klub megegyezni.

„A Hannover visszalépett az átigazolástól, így aztán Tamás nálunk marad. Nincs másik ajánlata, nem vált klubot" – nyilatkozta a Ruhr Nachrichtennek Hans-Joachim Watzke, a Dortmund ügyvezetője.

A Dortmund az átigazolási időszak hajrájában egyébként brazil légióst szerződtetett: a középpályás Antonio da Silva, aki július óta a csapattal edzett, 2011 nyaráig szóló megállapodást írt alá.

Da Silva 1992 óta Németországban él, játszott többek között az Eintracht Frankfurtban, a Mainzban, a Stuttgartban és a Karlsruhéban is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik