Dél-Korea: hét gól, tízperces őrület, Feczesin-tripla – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.15. 14:04
A Feczesin Róbertet a soraiban tudó Csonnam Dragons eseménydús mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Tegut a dél-koreai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A végig pályán lévő magyar támadó triplázott a találkozón.

Sorozatban négy döntetlen után készülődött a Tegu elleni összecsapásra a Csonnam Dragons, amelyben a kezdőcsapatban kapott helyet Feczesin Róbert.

A magyar támadó meghálálta a bizalmat, a 38. percben az ő góljával szerezte meg a vezetést a hazai gárda, majd a második félidő elején szintén Feczesin találatával duzzadt kétgólosra az előnyt. Két perccel ezután már 3–0 virított az eredményjelzőn, de nem maradt sokáig így, a Tegu két perc alatt szerzett két góllal előbb szépített (tíz perc alatt összesen négy találat esett!), majd az utolsó negyedórába belépve az egyenlítő gólt is megszerezte.

A slusszpoén még hátravolt, Feczesin a 83. percben ismét betalált, megszerezve ezzel a győzelmet csapatának. A triplázó magyar játékos május hetedike után szerzett gólt ismét a bajnokságban – jelenleg hatnál jár.

Feczesin góljai:

 



 




 



 

DÉL-KOREA, K LEAGUE
21. FORDULÓ

Csonnam Dragons (8.)–Tegu (11.) 4–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik