Dárdai Pál felejthetetlen gólokat szerzett - videók

Vágólapra másolva!
2010.09.23. 14:23
Korábban megírtuk, Dárdai Pálnak a Nemzeti Sportnak adott interjújából kiderül, minden jel arra utal, hogy már csak a búcsúmeccsén láthatjuk a Hertha első csapatában. Tiszteletünk jeléül felelevenítünk néhányat Dárdai Pál pályafutása során szerzett találataiból.

A magyar labdarúgó-válogatott 1998 őszén Azerbajdzsán ellen idegenben vívott Európa-bajnoki selejtezőt. A találkozó esélyesei természetesen mi voltunk, ennek ellenére sokáig nem sikerült megtörni az azeriek ellenállását. Az első gólt az 55. percben sikerül megszerezni Dárdai Pál révén.

AZERBAJDZSÁN–MAGYARORSZÁG 0–4 (1998. OKTÓBER 10.)

 

Német bajnokságban szereplő labdarúgóként talán nincs is nagyobb dicsőség, mint gólt lőni a Bayern Münchennek. Persze csak akkor, ha nem a bajoroknál játszik az ember… A viccet félretéve, Dárdai Pál ha nem is szerződött Münchenbe, azért szép gólt szerzett a bajorok elleni 2001-es hazai bajnokin.

HERTHA BSC–BAYERN MÜNCHEN 2–1 (2001. DECEMBER 2.)

 

Moldova ellen vívtunk felkészülési mérkőzést 2002 őszén. Ezúttal nem sikerült érvényesítenünk a papírformát, de Dárdai Pál legalább döntetlenre mentette a meccset.

MAGYARORSZÁG–MOLDOVA 1–1 (2002. NOVEMBER 20.)

 

Az angolok ellen szerzett gól az egyik legemlékezetesebb Dárdai Pál-találat. Nemcsak az ellenfél miatt, hanem mert iszonyatosan nagy volt…

ANGLIA–MAGYARORSZÁG 3–1 (2006. MÁJUS 30.)

 

Bosznia-Hercegovina legyőzése Eb-selejtezőn, három gólt rúgva, ráadásul idegenben nem mindennapi teljesítmény volt, és ebből Dárdai Pál is kivette a részét.

BOSZNIA-HERCEGOVINA–MAGYARORSZÁG 1–3 (2006. SZEPTEMBER 6.)

 

A Mönchengladbach ellen szerzett gólja újabb bizonyíték kiváló lövőtechnikájára.

HERTHA BSC–MÖNCHENGLADBACH 2–1 (2006. OKTÓBER 21.)

 

DÁRDAI PÁL BERLINBEN (2009)
(Az RTL Klub felvétele)

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik