DAC: „Nincs itt Sporar, nagy esélyem van rá” – Kalmár a gólkirályi címről

Vágólapra másolva!
2020.09.28. 11:42
null
Kalmár Zsolt remek formában futballozik (Fotó: Lelkes Ernő)
Sorozatban a nyolcadik győzelmét aratta a Fortuna Ligában a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata, amely hibátlan teljesítménnyel és nyolcpontos előnnyel vezeti a bajnokságot az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Slovan Bratislava előtt. Az újabb győzelem után Kalmár Zsolt kiemelte, továbbra is alázattal készülnek a folytatásra.

 

„Ha az elején azt mondták volna, hogy nyolcból nyolcat nyerünk, aláírom, viszont meccsről meccsre készülünk. Remélem, ezt tudjuk folytatni, és tovább fog tartani a sorozat. A Zsolna ellen igazi rangadót játszunk, remélem, a kilencedik győzelem is meglesz. Nem szabad semmit lazára venni, továbbra is keményen és alázattal kell készülni” – idézi Kalmár Zsoltot a sportolunk.sk.

A DAC csapatkapitánya már a nyolcadik gólját szerezte a bajnokságban, remek teljesítményének köszönhetően harcolhat a gólkirályi címért, ráadásul a Slovan Bratislava korábbi gólvágója sem szerepel már a bajnokságban.

„Nincs itt Andraz Sporar, így nagy esélyem van rá. Ő minden helyzetből gólt szerzett. De komolyra fordítva a szót, a legfontosabb az, hogy a csapat folyamatosan nyer. A Trencsén ellen rúghattam volna még egy-két gólt, de a végére már éreztem, hogy fáradnak a lábak. Hétfőn jó regenerációt végzünk, és készülünk a következő mérkőzésre.”

SZLOVÁK FORTUNA LIGA
8. FORDULÓ
DAC–Trencín 3–1

Dunaszerdahely, MOL Aréna. Vezette:Michal Smolák
DAC:Jedlicka – Blackman, N. Müller, Kruzliak, Davis – Fábry (Méndez, 80.), Schäfer (Friede, 66.), Balic – Divkovic (Nicolaescu, 80.), E. Ramírez, Kalmár. Vezetőedző: Bernd Storck
AS Trencín: Semrinec – Ligeon, Sulek, Kapuadi, Pirinen – Zubairu, El Mahdioui – Roguljic, Kadák (Corryn 65.), Ghali (Comvalius, 68.) – Catakovic (Ikoba, 80.). Vezetőedző: Stijn Vreven
Gólszerző:Kalmár (30.), Divkovic (36., 62.), ill. Roguljic (15.)
Kiállítva: Zubairu (60.)

A bajnokság élcsoportja: 1. DAC 24 pont, 2. Slovan 16 (7 mérk.), 3. Trnava 13, 4. Sered 12

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik