DAC: Kalmár a forduló legjobbja lett az InStat szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.23. 10:04
A címvédő MSK Zilina (Zsolna) ellen gólt és gólpasszt jegyző Kalmár Zsolt (DAC) lett a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának legjobb játékosa – a statisztikákra szakosodott InStat elemzőrendszer szerint.

A nyáron a német első osztályú RB Leipzigtől kölcsönbe a dunaszerdahelyiekhez szerződő Kalmár vasárnap először volt kezdő a DAC-ban, s az előző évadban bajnoki címet szerző Zilina legyőzéséből (4–2) góllal és gólpasszal vette ki a részét.

A DAC hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Kalmár 404 pontot kapott a futballisták teljesítményét mérő InStattól, amivel a forduló legjobbja lett. A rangsorban a szintén dunaszerdahelyi Marin Ljubicic – aki egy gólt szerzett a zsolnaiak ellen – lett a második 389-es értékkel.4–2) góllal és gólpasszal vette ki a részét.

A DAC hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Kalmár 404 pontot kapott a futballisták teljesítményét mérő InStattól, amivel a forduló legjobbja lett. A rangsorban a szintén dunaszerdahelyi Marin Ljubicic – aki egy gólt szerzett a zsolnaiak ellen – lett a második 389-es értékkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik