Schalke: Dzsudzsákért mennek; négymilliós üzlet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 09:39
A török tribundergi.com arról számolt be, hogy a német Schalke képviselői a jövő héten leülnek a Bursaspor vezetőivel, és befejezik a tárgyalásokat Dzsudzsák Balázs átigazolásáról.

A honlap úgy tudja, hogy a németek négymillió eurós ajánlatot tettek a magyar játékosért, és a felek között már megszületett az elvi megállapodás. Még úgy is, hogy a törökök ennél jóval nagyobb eladási összegben reménykedtek korábban. Ali Ay klubelnök – a kicsit túlzónak tetsző – tízmillió euró körüli összegre tett célzást, azóta viszont kiderült, hogy jelentős tartozásuk van a magyar légiós felé. azóta viszont kiderült, hogy jelentős tartozásuk van a magyar légiós felé.

A nap folyamán – szintén a török sajtóban megjelent hírekre hivatkozva – beszámoltunk arról, hogy a Bursaspornak 1.4 millió eurós tartozása van a magyar szélső felé, amit július 14-ig kell kifizetnie Dzsudzsáknak.

Már a múlt héten beszámolhattunk arról, hogy Dzsudzsák neve is szerepel a Schalke kívánságlistáján. A törökök szerint Németországon kívül még Spanyolországból és Amerikából is mutatkozik érdeklődés a magyar középpályás iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik