Bolton: római, torinói érdeklődés Bogdánért, de ajánlat nincs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 16:10
null
Bogdán Serie A-s csapatok érdeklődését is felkeltette <br />(Fotó: Action Images)
Az olasz Il Sussdiario hét eleji és a Calcionews24 szerdai cikke szerint is több csapat „vadászik” Bogdán Ádámra, az angol másodosztályú Bolton Wanderers és a magyar válogatott első számú kapusára. Eddig az AS Roma, a Sampdoria, a Torino és a Cagliari nevét „röptették fel”, a játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Pataky Tibor viszont úgy nyilatkozott: konkrét ajánlat nem futott még be.

„Ádámnak nagyszerű szezonja volt, és így nem meglepő, hogy van érdeklődés iránta – a Championship legjobb kapusai között volt, rengeteget játszott, és sokszor nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Sok csapat figyeli, de ez természetes egy magas szinten teljesítő válogatott futballistánál. A menedzsere is a liga legjobbjai között tartja számon, nem meglepetés hát, hogy nagy csapatoknál merült fel a neve. Nincs értelme kommentálni az olaszországi jelentéseket, mivel Ádámnak élő szerződése van a Boltonnal, és jól érzi magát. Csak érdeklődésről beszélhetünk, a Bolton ugyanis még nem kapott konkrét ajánlatot, és szeretné megtartani” – mondta Pataky Tibor a Sky Sportsnak.

Bogdánt 2016-ig köti szerződés a Boltonhoz, így a potenciális vevőknek a zsebükbe kell nyúlniuk, ha igényt tartanak a magyar kapus szolgálataira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik