Bolton: hiába ért be Bogdán, az ománi kapust sem kótyavetyélik el

Vágólapra másolva!
2010.10.06. 10:30
A Bolton Wanderersnek nem áll szándékában áron alul értékesíteni ománi kapusát, Ali el-Habszit, aki wigani kikölcsönzése ellenére továbbra is szerepel Owen Coyle menedzser terveiben – derült ki az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő boltoni klub szakvezetőjének minapi nyilatkozatából.

„Egyetlen módja van, hogy a Wigan végleg megszerezze őt: ha kifizetik a játéktudásának megfelelő borsos vételárat – ha egyáltalán hajlandók leszünk őt eladni" – idézi a Bolton News című lap Owen Coyle álláspontját. A menedzser arról is beszélt, miért döntöttek a korábban általában kispadozó, 28 éves kapus kölcsönadása mellett a nyáron:

„Mindenki számára gyümölcsöző állapotot akartunk teremteni, és ez tökéletesen sikerült. Ali élvonalbeli meccseken juthat szóhoz, a klub jelentős kölcsönadási díjjal gazdagodott (egymillió fontról van szó), nekem pedig lett egy nagyszerű kapusom Bogdán Ádám személyében, aki megmutatta, bármikor képes beugrani, ha szükséges" – mondta Coyle.

Kölcsönadása óta el-Habszi rendszeresen véd a Wiganben, ezért kaptak lábra találgatások a jövőjét illetően. A boltoniak első számú kapusa továbbra is a finn Jussi Jääskeläinen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik