Bolton: edzője nem félti Bogdán Ádámot az Arsenal-meccstől

Vágólapra másolva!
2010.09.08. 17:25
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolton Wanderers menedzsere kijelentette: szerinte Bogdán Ádám készen áll arra, hogy sikerrel teljesítsen az Arsenal elleni szombati bajnoki mérkőzésen.

Mint arról beszámoltunk, a fiatal magyar légiós azért került az érdeklődés középpontjába angol klubjánál, mert az első számú kapust, Jussi Jääskeläinent eltiltották, vagyis Bogdánra vár a háló őrzése az Arsenal elleni bajnokin.

„Mindig is úgy véltük, hogy Ádám képes igazi versenyhelyzetet teremteni Jussi számára. Southamptonban fantasztikusan védett az augusztusi kupameccsen, és a Birmingham elleni hajrában, Cameron Jerome helyzeténél is volt egy nagy védése, amivel igazolta bizalmunkat. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy nagyon jó kapus váljék belőle, úgyhogy nem félünk amiatt, hogy az Emiratesben ő védi majd a kapunkat" – idézi a klub honlapja Owen Coyle-t.

Ali el-Habsziról, a rangsorban nyárig Bogdán előtt elhelyezkedő, ám időközben Wiganbe kölcsönadott kapusról Coyle elmondta: „Ali sokáig volt Jussi tartalékja, már ideje volt mennie, hogy lehetősége nyíljék élvonalbeli meccseken védeni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik