Belgium: Kötelest méltatják, de a kapus nem elégedett

Vágólapra másolva!
2013.04.30. 11:06
A belga sajtó és Mario Been vezetőedző is méltatta a Genk magyar kapusát, Köteles Lászlót, aki a vélemények szerint védéseivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata a hétvégén pontot mentett a Lokeren vendégeként (0–0). A magyar futballista azonban nem elégedett.

„A Lokeren szervezetten futballozott, de a szünet előtt megvoltak a helyzeteink. Nem akarom kritizálni a csatárainkat, ám sürgősen meg kell találnunk az utat az ellenfelek kapujába, mert túl sok pontot veszítünk” – nyilatkozta a Genk magyar kapusa a hétvégi, gól nélküli döntetlen kapcsán. A támadókat érintő megjegyzés pedig alighanem annak szólt, hogy a legutóbbi három találkozóján nem szerzett gólt a csapat (ebből kétszer vereséget is szenvedett).

„Én mindig megpróbálom a legjobb formámat nyújtani, de ezen a meccsen szerencsém is volt – fogalmazott Köteles a Lokeren elleni mérkőzésről, majd áttért a teljes szezonra. – Közeledik a rájátszás vége, a bajnoki címtől távolabb kerültünk, innentől már a sors kezében is vagyunk."

Köteles ezzel arra célzott, hogy a Genk bajnoki címéhez már az ellenfelek botlására is szükség lenne. A magyar kapus együttese négy fordulóval az idény vége előtt az ötödik helyen áll, és négy pont a hátránya a listavezető Zulte-Waregemmel szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik