Belgium: a magyar légiós örül, hogy mellőzése után gólt lőtt

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 20:30
Bodor Boldizsár, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság osztályozójára készülő Beerschot magyar légiósa elmondta: a sorozatos kispadozás megacélozta, és örül, hogy a hét végén góllal tudta bizonyítani, számíthat rá edzője.

„Nagyon jó érzés volt újra gólt szerezni, szavakkal igazából nehéz is érzékeltetni – idézi a belga Voetbalkrant honlap a bajnoki meccsen két év után gólt szerző Bodor Boldizsárt, akit halmozottan motivált, hogy hosszú mellőzés után kapott játéklehetőséget. – Be akartam bizonyítani, hogy nem tesz boldoggá a helyzetem, jobbnak tartom magam annál, mint hogy a kispadot kelljen melegítenem. Meg akartam mutatni, hogy több lehetőséget érdemelnék." gólt szerző Bodor Boldizsárt, akit halmozottan motivált, hogy hosszú mellőzés után kapott játéklehetőséget. – Be akartam bizonyítani, hogy nem tesz boldoggá a helyzetem, jobbnak tartom magam annál, mint hogy a kispadot kelljen melegítenem. Meg akartam mutatni, hogy több lehetőséget érdemelnék."

Bodor hozzátette: bár nehéz időszak van mögötte, nem neheztel a januárban munkába álló új edzőre, Jacky Mathijssenre, hiszen nem ismerték egymást, és a trénernek nyilvánvalóan megvolt az elképzelése arról, kiket akar szerepeltetni.

„Az ember a kispadozástól be tud pörögni, hajlamos meggondolatlanul nyilatkozni, de ez nem segít. Dolgozni kell tovább, méghozzá keményen" – folytatta a játékos, aki örül, hogy vezető góljával lökést adott a csapatnak, amely végül 3–1-re legyőzte a Cercle Bruges-t, azt a csapatot, amely az osztályozó első felvonásában is ellenfél lesz.

„Lélektani szempontból nagyon fontos győzelmet arattunk, fontos volt, hogy az öltöző hangulata javuljon az elmúlt hetek borongása után. Az osztályozón a mi kezünkben lesz a kezdeményezés, és a minimum, hogy kifogástalan harci szellemben futballozzunk, amikor a legnagyobb a tét" – mondta a játékos.

A Beerschot és a Cercle három győzelemig tartó párbaja március 30-án kezdődik; a vesztes kiesik az élvonalból, a győztesre további osztályozók várnak másodosztályú klubok ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik