Ázsiai BL: két gólpassz Dzsudzsáktól, megvan csapata első győzelme

Vágólapra másolva!
2018.03.12. 17:54
Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda (Egyesült Arab Emírségek) 3–0-ra legyőzte az iráni Zob Ahant az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A magyar válogatott támadó két gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A török másodosztályban szereplő Adanaspor 1–0-ra kikapott a Balikesirsportól – Koman Vladimirt a 8. percben lecserélték.

Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a találkozó előtt még pont nélkül álló al-Vahdában, amely az első félidő hosszabbításában Sebastián Tagliabué találatával megszerezte a vezetést – a gólpasszt Dzsudzsák adta.Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a találkozó előtt még pont nélkül álló al-Vahdában, amely az első félidő hosszabbításában Sebastián Tagliabué találatával megszerezte a vezetést – a gólpasszt Dzsudzsák adta.

A magyar játékos nagyszerű szabadrúgás-kombinációt hajtott végre, argentin csapattársa a laposan lepasszolt labdát a bal alsó sarokba lőtte.


Az 50. percben Dzsudzsák besárgult, hét perccel később viszont csapata kétgólos előnybe került, ezúttal Murad Batna volt eredményes, az asszisztot ismét Dzsudzsák jegyezte!


A hazaiak harmadik gólját Mohamed al-Akberi szerezte, amivel az al-Vahda 3–0-ra megnyerte a találkozót, és begyűjtötte első pontjait az ázsiai Bajnokok Ligájában.

Koman Vladimir, a török Adanaspor magyar futballistája nyolc percet kapott a Balikesirspor elleni bajnokin – vélhetően sérülés miatt cserélték le.

ÁZSIAI BAJNOKOK LIGÁJA
4. FORDULÓ, B-CSOPORT
Al-Vahda (arab emírségekbeli)–Zob Ahan (iráni) 3–0
al-Vahda: Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt, kiosztott két gólpasszt.

A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1.al-Duhail (katari)44
11–612
2.Zob Ahan (iráni)42
25–66
3.Lokomotiv Taskent (üzbég)4138–73
4.al-Vahda (arab emírségekbeli)41
35–103

 

TÖRÖKORSZÁG, TFF 1. LIG
27. FORDULÓ
Adanaspor–Balikesirspor 0–1
Adanaspor: Koman Vladimir kezdett, a 8. percben lecserélték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik