APOEL: Sallai Roland távozik, a Bundesligában folytatja

Vágólapra másolva!
2018.08.30. 22:46
null
Sallai Roland a Bundesligában folytatja (Fotó: AFP)
Sallai Roland Freiburgba utazik, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő SC Freiburgnál – árulta el az APOEL elnöke, Prodromosz Pedridisz.

 

„Azután döntöttünk úgy, hogy elengedjük Sallait, hogy a Freiburg tegnap ajánlatot tett és a képviselői azt mondták, Sallainak még ma oda kell mennie. A játékos ma éjjel el is utazik orvosi vizsgálatra, és ha minden rendben lesz, holnap véglegesítjük az üzletet. A játékos maga kérte, hogy engedjük el egy magasabban jegyzett bajnokságba” – fogalmazott a klubelnök a kerkida.net-nek az Asztana elleni El-selejtező után.

Az APOEL csütörtökön kikapott a Kleinheisler Lászlóval felálló kazah Asztanától, így nem jutott be az Európa-liga csoportkörébe.

Korábban Pedridisz már elismerte, hogy komoly ajánlatot kaptak a Freiburgtól, azonban akkor úgy fogalmazott, hogy az El-meccs után árulják el, hogyan döntöttek.

A Puskás Akadémián nevelkedett és ott NB I-es játékossá vált 21 esztendős magyar válogatott futballistáért 4.5 millió eurót ajánlott a német klub, amely a hírek szerint kikötötte, hogy Sallai még egy nappal az átigazolási időszak lezárulta előtt, azaz csütörtökön érkezzen meg Freiburgba.

Németországban augusztus 31-én, pénteken zár az átigazolási piac. A Bundesliga első fordulójában a Freiburg 2–0-ra kikapott az Eintracht Frankfurttól.

EURÓPA-LIGA
PLAYOFFKÖR, VISSZAVÁGÓK
• BAJNOKI ÁG
Asztana (kazah)–APOEL (ciprusi) 1–0
– 11-esekkel: 2–1
Továbbjutott: az Asztana 1–1-es összesítéssel, tizenegyesekkel
Kleinheisler Lászlót a 99. percben cserélték le, Sallai Roland végig a pályán volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik