Anglia: Nagy Ádám visszatért, oda a Cardiff hazai veretlensége

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.10. 15:02
null
Nagy Ádám ismét a pályán, a Bristol City elvitte a három pontot Cardiffból (Fotó: Bristol City FC)
Csaknem három hónap után játszott ismét tétmérkőzést Nagy Ádám klubcsapatában, a Bristol Cityben, amely az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén 1–0-ra győzött az előző idényben még a Premier League-ben szereplő Cardiff City vendégeként.

 

A magyar középpályás legutóbb augusztus 17-én a Queens Park Rangers 2–0-s legyőzése alkalmával lépett pályára a Bristol Cityben, amikor gólt is szerzett. Azon a meccsen bokasérülést szenvedett, azóta a Championshipben egyszer sem játszott.

Ahogy az a közösségi médiában a meccs előtt közzétett bejegyzésekből is kiderült, Bristolban nagyon várták már Nagy visszatérését, erre vasárnap sor is került, s csapata a magyar futballistával a fedélzeten 1–0-s győzelmet aratott a hazai pályán eddig veretlen Cardiff City otthonában. Az előző szezonban még a Premier League-ben szereplő walesi alakulat nyolc idegenbeli bajnokiján mindössze négy pontot szerzett a 2019–2020-as idényben, saját közönsége előtt viszont most először kapott ki.

A Bristol City tizenhat forduló után hatodik a tabellán, hátránya mindössze öt pont a listavezető West Bromwich Albion mögött.

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
16. FORDULÓ
Cardiff–Bristol City 0–1
Bristol City: Nagy Ádám végigjátszotta a meccset, a 27. percben sárga lapot kapott.
Az élcsoport: 1. West Bromwich 33 pont, 2. Preston 31, 3. Leeds United 31, 4. Swansea City 29, 5. Nottingham Forrest (15 mérk.) 28, 6. Bristol City 28

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik