Anglia: „Dzsudzsák a másodosztály egyik legjobbja lehetne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.15. 08:38
null
Dzsudzsák Balázst ezúttal a Stoke-hoz ajánlották
Néhány napja írtunk arról, hogy arab beszámolók szerint Dzsudzsák Balázsnak Angliából is van ajánlata, ezúttal pedig a szigetországi sajtóban bukkant fel a neve – a Premier League-től a tavasszal búcsúzó, a másodosztályt gyengén kezdő Stoke Citynek ajánlották.

 

Dzsudzsák Balázst a nyáron már két, az angol Premier League-ben szereplő klubnak is ajánlotta a szigetországi sajtó, a Cardiff Citynek, majd a Newcastle-nek, a napokban pedig arab oldalak számoltak be arról, hogy értesüléseik szerint az angol élvonalból van konkrét ajánlata az al-Vahdától távozó szélsőnek. Ezek után ajánlották be ismét egy angol klubnak egy összeállításban, melyben azokat a szabadügynököket listázták, akik a leginkább erősítést jelenthetnének – igaz, ezúttal nem élvonalbeli csapatról van szó, hanem a Championshipben hat forduló alatt csak egy meccset nyerő Stoke Cityről.

A stokesentinel.co.uk úgy fogalmaz, Dzsudzsákkal kapcsolatban, hogy „potenciálisan a Championship legjobb pontszerzői közé tartozhatna.” Vagyis a portál véleménye szerint a gólok és gólpasszok terén a magyar szélső még kiemelkedő teljesítményre lenne képes az angol másodosztályban.

A portál felsorolja, hogy mely klubokkal hozta szóba a nemzetközi sajtó, a török Trabzonsport, illetve a fent említett Cardiff City, Newcastle kettőst.

Nem véletlen, hogy a Stoke-nál még szóba kerül, hogy kikkel lehetne erősíteni, hisze a tavasszal még az élvonalban szereplő klub egy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel rajtolt a Championshipben és csak a 19. helyen szerénykedik a 24 csapatos mezőnyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik