Anglia: a családi látogatás után Gyepes jobban játszik

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 15:21
Guy Whittingham, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) sereghajtó Portsmouth menedzsere úgy véli, Gyepes Gábor visszanyerte idény eleji jó formáját, amiben a családjának is szerepe van.

„Decemberben és januárban rettenetesen hiányzott neki a családja, és az is benne volt a pakliban, hogy emiatt esetleg távozik. Mostanra azonban túl van ezen, és ez a pályán nyújtott teljesítményében is tükröződik – idézte fel Whittingham az elmúlt heteket. – Lehetővé tettük neki, hogy rövid időre hazautazzon, és a látogatás után egy kicsit boldogabbnak tűnik.”

Whittingham nem titkolta, Gyepes abban reménykedett, hogy hosszú távra szóló szerződést kap, és annak biztonságában újra ki tudja vinni magához a családját Angliába, de a nehéz pénzügyi helyzetben lévő klub nem tudott a segítségére lenni ebben – így maradt a hónapról hónapra megújított szerződés és a kényszerű családi kettészakítottság.

A hét végén a Portsmouth véget vetett október óta tartó nyeretlenségi sorozatának, ám így is utolsó a tabellán, és tíz fordulóval a befejezés előtt jelentős, tizenegy pontnyi a lemaradása a már éppen bennmaradást érő helyen álló Scunthorpe Unitedtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik