Anderlecht: Juhász Roland közel a szerződéshosszabbításhoz

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 20:58
Juhász Roland továbbra sem döntött véglegesen arról, hogy a belga labdarúgó-bajnok Anderlecht játékosa marad-e, ám a klub honlapjára szerdán felkerült terjedelmes interjújában arról beszélt: valószínű a maradása, sőt a szerződéshosszabbítása is.

„Egyre inkább úgy érzem, hogy maradok, ...és valószínűleg szerződés-hosszabbítást is aláírok... Nem befolyásolja a maradásomat, hogy bejutunk-e a Bajnokok Ligája csoportkörébe " – idézi a Brüsszelt második otthonának valló Juhász Rolandot az Anderlecht hivatalos honlapja abban az interjúban, amelyet a magyar védő 27. születésnapja, illetve az ausztriai edzőtáborozás apropóján készítettek vele.

Az interjúban Juhász elmondja: két héten belül mindenképpen rendezni kívánja sorsát, mert semmiképpen sem szeretne úgy járni, mint amikor Brüsszelbe igazolt, és augusztus végén, a közös alapozást kihagyva kellett csatlakoznia új csapatához.

„Csodálatos a Bajnokok Ligája atmoszférája, mindazonáltal első helyen egészséget, sérülésektől mentes idényt kívánok magamnak. De természetesen szeretnénk a legjobbak lenni a bajnokságban és a kupában is. Egyszerűen mindent meg akarunk nyerni ebben a szezonban!" – olvasható az interjú befejező soraiban.

A klubtársaihoz – edzői engedéllyel – két héttel később csatlakozó Juhász szerdán részt vett első felkészülési mérkőzésén. A magyar védő az utolsó fél órára pályára küldött kilenc játékos egyikeként volt részese a román bajnok, a kolozsvári CFR elleni vereségnek.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
CFR Cluj (romániai)–Anderlecht (belga) 3–0
G: Cadu (38. – 11-esből), L. Traoré (74.), Y. Koné (77.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik