AC Milan: a vakációzó Gallianira vár a magyar védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.04. 07:59
null
Tamás Krisztián még a Milan szerelésében (Fotó: archív)
Az AC Milan magyar védőjével, a legutóbb a másodosztályú Varesének kölcsönadott Tamás Krisztiánnal kapcsolatban egy ideje már köztudott, hogy januárban várhatóan klubot vált. A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a jelenleg téli vakációját töltő Adriano Galliani ügyvezetőre vár a Tamás-ügy megoldása.

„A 19 éves Tamás Krisztián nem a Varesében folytatja pályafutását" – szögezi le a tuttomercatoweb.com cikke az U-válogatott magyar védővel kapcsolatban, aki ősszel mindössze négy meccsen kapott lehetőséget a Serie B-ben, de egyszer sem kezdőként.

„A balhátvéd a Milan tulajdona, és a klubnál úgy vélik, kevés lehetőséget kapott a játékos a szezon első felében, ezért miután Adriano Galliani visszatért a vakációjáról, a két klub találkozik, hogy megoldást találjanak a futballista jövőjét illetően” – folytatódik a Tamásról szóló írás.

Az átigazolásokra szakosodott honlap hozzáteszi, hogy a Serie B-ben 18. helyen álló csapat vezetőedzője, Stefano Bettinelli nem számol a magyar védővel, új játékost keresnek a helyére, így rövidesen meg is köszönik eddigi szolgálatait.

Mint ismeretes, Tamás decemberben a cseh élvonalban 8. helyen álló Slavia Prahánál vett részt próbajátékon.

„A cseh liga küzdelmei most szünetelnek, így sok az erősítő, konditermes edzés, de rám csak a labdás gyakorlatokon voltak kíváncsiak a szakemberek. Természetesen ha úgy alakul, szívesen mennék Csehországba, Prága gyönyörű város, és a csapat príma körülmények között dolgozik. Van három edzőpálya meg egy tökéletes stadion, a létesítmények felszereltsége hasonló az angliaiakhoz" – mondta a tesztelés tapasztalatairól a balhátvéd. A Milan hivatalosan még nem foglalt állást Tamás ügyében.

A télen ugyancsak klubot válthat a piros-feketék másik magyar kölcsönjátékosa, Filkor Attila. Amint arról már beszámoltunk, a másodosztályú Avellinótól minden bizonnyal távozó középpályás a harmadik ligás Paviához kerülhet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik