Vasas: Viczián visszatérhet, Szatmári és Király játéka kérdéses

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.27. 08:46
Viczián Ádám felépült sérüléséből, így visszatérhet a Vasasba a Gyirmót FC Győr elleni vasárnapi NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, Király Botond és Szatmári Lóránd játéka azonban kérdéses – számolt be róla a klub honlapja.

Az angyalföldiek alapembere, Viczián Ádám két héttel ezelőtt, a Mol Fehérvár elleni felkészülési találkozón szenvedett combhajlítóizom-húzódást, emiatt a Haladás elleni bajnoki mérkőzést kihagyta. Az egykoron csatárként is futballozó középső védő a héten már teljes értékű munkát végzett, és visszatérhet a Vasasba a Gyirmót FC Győr elleni találkozón.Viczián Ádám két héttel ezelőtt, a Mol Fehérvár elleni felkészülési találkozón szenvedett combhajlítóizom-húzódást, emiatt a Haladás elleni bajnoki mérkőzést kihagyta. Az egykoron csatárként is futballozó középső védő a héten már teljes értékű munkát végzett, és visszatérhet a Vasasba a Gyirmót FC Győr elleni találkozón.

Király Botond azonban szombaton különmunkát végzett sarokgyulladás miatt, míg Szatmári Lórándnak csonthártyagyulladása van a sípcsontjánál – mindkettejük vasárnapi játéka kérdéses.

Szilágyi Zoltán október 8-án sportsérvműtéten esett át, ami jól sikerült, így a védő a hét elején megkezdhette rehabilitációját. Murka Benedek még május végén esett át sikeres térdműtéten, azóta folyamatosan javul az állapota, visszatérése azonban még hónapokig eltarthat.

Az NB II 14. játéknapján a 17 ponttal 7. helyen álló Vasas a 23 ponttal a 3. helyezett Gyirmóthoz látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik