Vasas: Torghelle távozik, Rados és Kalmár marad a csapattal

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.03. 12:45
null
Torghelle Sándor távozik a Vasastól (Fotó: Nemzeti Sport)
A Vasas a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy négy labdarúgótól is elköszönt a szakmai stáb, köztük a 42-szeres válogatott Torghelle Sándortól, akinek lejárt a szerződése. A klub ugyanakkor hosszabbított Ivan Radossal, s a korábbi kölcsön után most megvásárolta Kalmár Olivér játékjogát. A tavaly óta Hollandiában légióskodó Varga Donát ideiglenesen szintén a Vasassal készül.

A vasasfc.hu beszámolója a maradókkal kezdődik: a kapus, Ivan Rados szerződését egy évvel toldották meg a klubvezetők, míg a Győri ETO-tól télen kölcsönvett Kalmár Olivérnél érvényesítette opciós jogát a csapat, így ő 2024-ig szerepelhet piros-kékben.

Elköszöntek ugyanakkor Bősz Leventétől (kifutott a szerződése), Király Botondtól (felbontották a szerződését), Tóth Lászlótól (lejárt a kölcsönszerződése) és a 38 esztendős Torghelle Sándortól (szintén lejárt a szerződése).

A 42-szeres válogatott Torghelle szeptemberben szerződött az angyalföldiekhez, 10 bajnokin lépett pályára, két gólt és két gólpasszt hozott össze ezeken. A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB III-ban szereplő III. kerületi TVE érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik