Nyíregyháza: az MLSZ elfogadta a Szpari licenckérelmét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.27. 11:43
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában első helyen álló Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megkapta az NB II-es licencet a következő szezonra.

A Szpari közleményében az áll, hogy az MLSZ elsőfokú licencadó bizottsága elfogadta a klub kérelmét, így az együttes – amely nemrég kiharcolta a feljutást – a 2016–2017-es évadban indulhat a másodosztályban.

Mint ismert, a Nyíregyháza tavaly nem kapta meg az NB I-es induláshoz szükséges licencet, ezért az MLSZ visszasorolta a harmadosztályba. Április elején a klub első fokon pert nyert a szövetség ellen.

A minap több klub bejelentette, hogy licenckérelmét elfogadta a bizottság: az NB I-ből a DVSC-Teva, a Honvéd és a Diósgyőri VTK, a másodosztályból a Gyirmót és a Mezőkövesd, valamint a Szparival egy csoportban lévő Cigánd is örömhírt osztott meg szurkolóival.

Egyelőre ezek a csapatok közölték az MLSZ határozatának eredményét, de ez nem azt jelenti, hogy a többi érintett egyesület ne kapta volna meg az engedélyt a következő szezonra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik