NB III: Zoran Kuntics lesz a Kecskemét új edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 10:41
Zoran Kuntics lesz a labdarúgó NB III-ban szereplő Kecskeméti TE új edzője, a szakembert még a mai napon bemutatják új klubjánál – értesült a Nemzeti Sport Online. Információinkat a klub délután hivatalos honlapján erősítette meg.

Zoran Kuntics a nemrég véget ért bajnoki idényben Ózdon edzősködött. Irányításával a csapat megnyerte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú bajnokságot és mivel az ózdiak a keddi sorsoláson erőnyerők lettek, ezért a tréner elmondhatja, hogy feljuttatta az együttest az NB III-ba.Zoran Kuntics a nemrég véget ért bajnoki idényben Ózdon edzősködött. Irányításával a csapat megnyerte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú bajnokságot és mivel az ózdiak a keddi sorsoláson erőnyerők lettek, ezért a tréner elmondhatja, hogy feljuttatta az együttest az NB III-ba.

A játékosként a Fradival nagy sikereket elérő – magyarországi pályafutását pedig épp Kecskeméten kezdő – szakember edzői karrierje során dolgozott az FTC mellett Pápán, Dunakeszin, Szigetszentmiklóson, Ajkán, a SZEOL-nál, az STC Salgótarjánnál és Tiszafüreden is.

A kecskemétiek eddigi trénere, Szabó Tibor is marad a városban, a KTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként tovább folytatja munkáját.

A Kecskeméti TE 39 ponttal a 9. helyen végzett az NB III Közép-csoportjában a nemrég véget ért idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik