NB III: visszatér a pályára a kétszeres válogatott csatár

Vágólapra másolva!
2015.07.20. 13:53
Többek között Tokody Tiborral erősített a labdarúgó NB III rajtjára készülő Mosonmagyaróvár; a kétszeres válogatott, a Győri ETO-val NB I-es bajnoki címet szerző támadó visszatér a pályára, miután az elmúlt időszakban a győrieknél technikai vezetőként és megbízott edzőként is dolgozott – számolt be róla a kisalfold.hu.

A 34 esztendős Tokody Tibor a Győri ETO-n kívül pályafutása során megjárta az Újpestet és az egyaránt német RW Oberhausen-t és Wuppertaler SV-t is. Most a nagy terveket szövögető mosonmagyaróváriakat segítheti, ismét játékosként.

Tokodyn kívül a klub megszerezte az egykori gyirmóti Laki Balázst, a legutóbb Szolnokon futballozó Mundi Rolandot és Galambos Ádámot, a Szigetszentmiklósról érkező Mahir Jasarevicet, a korábbi soproni Baranyai Norbertet és a Békéscsabán is megforduló Radványi Dávidot.

„Nagyon megviselt az elmúlt két év sikertelensége, nem szeretnék megint a kiesés miatt izgulni – mondta a megyei portálnak Drescher Ottó, a mosonmagyaróvári klub elnöke. – Az eddigi rendszer nem működött, a játékosaink munka mellett futballoztak, s nem tudtak megfelelő teljesítményt nyújtani. Elmaradtak a nézők, s egyre kevesebb gyerek futballozott nálunk. Komoly döntést kellett meghoznunk: profi csapatot alakítunk ki, a játékosoknak napi két edzés mellett csak a futballra kell koncentrálniuk. Fel szeretnénk jutni a másodosztályba, ahol jelentősen több támogatást kapnak a klubok."

A Mosonmagyaróvár eddigi felkészülési mérkőzései jól sikerültek, a csapat legutóbb öt gólt lőtt a szebb napokat is látott szlovák Inter Bratislavanak.

„Valóban riválisok lehetünk a Győri ETO-val, játszunk majd egy-két rangadót, az elmúlt összecsapásunkon is volt ezer néző" – világított rá az elnök.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szakmai stábban is történt változás: Vágó Attila lett a csapat vezetőedzője, aki azonban eltiltása miatt októberig nem ülhet le a kispadra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik